Kaksio 42 m2, alkuperäinen asunto

Tässä kuvia kiinteistön alkuperäisestä asuinhuoneistosta. Nyt alkavassa muutostyössä asuntoja tulee kolme llisää.







Huoneisto sopii parhaiten yhdelle tai kahdelle aikuiselle. Huoneistoon etsitään asiansa hoitavaa vastuullista ja pitkäaikaista vuokralaista. Luottotiedot tarkistetaan, vuokralaiselta edellytetään laajaa kotivakuutusta. Vuokravakuus 2 kk, 860 euroa. Vuokra 430 euroa kk, sisältää sähkön ja veden. Lämmitettävä autopaikka tarvittaessa kiinteistöyhtiöltä erillisellä korvauksella.




Huoneiston myyntihinta 26 000 euroa, vapautuu lokakuussa. Kiinteistöyhtiössä on myös vapaata työ/liiketilaa 1. ja 2. kerroksessa. Katso lisätietoja: https://kievarinkatu3.blogspot.com/ Ota yhteyttä mieluiten sähköpostitse annmarikarvinen@gmail.com tai tekstarilla 050 43 55 860, en useinkaan pysty vastaamaan puheluihin. Lisää valokuvia ja lisätiedot tarvittaessa sähköpostilla.




Katso lisätietoja: https://kievarinkatu3.blogspot.com/ Ota yhteyttä mieluiten sähköpostitse annmarikarvinen@gmail.com tai tekstarilla 050 43 55 860, en useinkaan pysty vastaamaan puheluihin. Lisää valokuvia ja lisätiedot tarvittaessa sähköpostilla.


Huoneisto 11 pohjapiirroksen oikeassa alakulmassa. Väliseiniä purettu, keittiö avautuu olohuoneeseen.

Kommentit